Tatin de pui cu mere - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Tatin de pui cu mere

Tatin de pui cu mere

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 pachet aluat de foietaj (275 g), 4 mere, 250 g piept de pui afumat, 2 linguri rachiu de mere, 1 crenguta de rozmarin, 60 g unt, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Taiati bastonase trei sferturi din pieptul de pui si puneti restul deoparte.
Curatati merele, indepartati semintele si partea lemnoasa, taiati-le felii si rumeniti-le 10 minute in 40 g unt incins. Turnati peste ele rachiul si lasati-le sa fiarba inca 5 minute.
Ungeti o forma rotunda (de tort sau de placinta) cu restul de unt si asezati in ea un strat de mere, unul de piept de pui, terminand cu unul de mere. Sarati si piperati.
Intindeti aluatul peste mere, indoiti-l spre interior pe sub umplutura si dati placinta la cuptor 25 de minute, pana ce se rumeneste frumos.
Intre timp, prajiti restul de pui taiat bastonase intr-o tigaie antiadeziva (fara grasime sau cu foarte putin unt).
Scoateti tarta din cuptor, rasturnati-o si ornati-o cu fasiile de pui si cu cateva ramurele de rozmarin.
1.567 vizualizări
377 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
28. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.