Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tortiglioni cu ficat de pui
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 cepe, 3 felii de costita (bacon), un pachet de ficat de pui (aprox. 0,5 kg), 1 lingura faina, 1 cana de supa, 2 linguri de smintina, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste).

Mod de preparare: Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.