Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
4.849 vizualizări
677 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu spanac şi brânză sau praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
6. Mâncare de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
15. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
19. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Mâncărică de ciuperci cu creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
30. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.