Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
4.926 vizualizări
697 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
2. Surimi de crab cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
11. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Mâncărică de ciuperci cu creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
17. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
19. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.