Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
4.790 vizualizări
660 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
8. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată flamandă cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
16. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncărică de ciuperci cu creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
26. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.