Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.302 vizualizări
1.071 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
14. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
19. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de cartofi cu cârnat afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
29. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.