Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
5.980 vizualizări
973 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
9. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ardei copţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
12. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
13. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
25. Plătică la cuptor cu cartofi copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.