Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.862 vizualizări
1.211 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
2. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Mâncărică de crap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
24. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Tort în 7 minute (Dulciuri > Torturi)
29. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Plachie de crap cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.