Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
5.790 vizualizări
903 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
3. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plăcintă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
7. Plachie de crap cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
18. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
20. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.