Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.656 vizualizări
1.172 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
9. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Amandine cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
20. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Plăcinţele de morcovi cu garnitură de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.