Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.375 vizualizări
1.095 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
2. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Escalop de mînzat (Mâncăruri > Fripturi)
4. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Plăcintă cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
7. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
8. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
13. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
14. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Mini-tarte cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
19. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
20. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
24. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tort în 7 minute (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.