Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.605 vizualizări
1.160 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
2. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tocană mănăstirească de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Manga Thai (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
12. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
14. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
17. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.