Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână

Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua tari, 2 galbenusuri crude, 2 linguri brinza rasa, 1 lingura smintina, sare, piper alb, 1 lingura unt.
Sosul: 1 ceasca smintina, putina faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o cratita cu cele doua galbenusuri crude, puse pe rind. Se adauga brinza rasa, lingura de smintina, sare si putin piper alb. Se freaca bine, pina devine ca o smintina groasa. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, pina in margini. Se presara cu parmezan ras si se asaza pe o tava unsa cu unt. Se da la cuptor, la foc tare cca 10 minute. Separat se face un sos dintr-o ceasca de smintina cu putina faina.
Se aseaza ouale pe farfuria de servit si se toarna sosul fierbinte imprejur.
2.376 vizualizări
753 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
28. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.