Blanc-manger de ciocolată - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Blanc-manger de ciocolată

Blanc-manger de ciocolată

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 batoane de ciocolată, 1 l lapte, 120 g zahăr, 8 foi de gelatină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se topesc batoanele de ciocolata cu 2 linguri de apa, frecand, pana se face ca o crema. Se amesteca cu incetul cu 1 l de lapte, in care se adauga 120 g zahar. Se tine la cald, pe marginea aragazului, amestecand din cand in cand, pan se topeste zaharul. Se moaie in apa fierbinte 8 foi de gelatina, se amesteca cu incetul laptele, se vantura cu lingura pana se racoreste, se toarna in forma, se da la ghiata. Inainte de a se rasturna, se baga o clipa forma in apa fierbinte.
3.687 vizualizări
1.054 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciocolata albă (Dulciuri > Creme)
2. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
3. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
4. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
5. Cremă de ciocolată cu fructe (Dulciuri > Creme)
6. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
7. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
8. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
11. Soufflé de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
12. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
13. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
14. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
15. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
16. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
17. Parfe de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
18. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
19. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
20. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
21. Alune cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
22. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
23. Bombe de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
25. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
26. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
27. Spumă de ciocolată (II) (Dulciuri > Spume)
28. Spumă de ciocolată albă (Dulciuri > Spume)
29. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume)
30. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.