Pliculeţe cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Pliculeţe cu caşcaval

Pliculeţe cu caşcaval

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 200 g unt (margarina), 200 g brinza de vaci proaspata, 1 ou, 150 g cascaval, 200-300 g faina, un pic de sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un vas se pun brinza, untul (moale), o jumatate de lingurita de sare si faina. Totul se amesteca bine. Se da compozitiei forma unei sfere si o se pune pentru 1-2 ore la frigider. Se scoate aluatul din frigider. Se intinde (cam 5-7 mm grosimea foii). Se taie patrate care au lungimea laturii cam 8-10 cm. Albusul se separa de galbenus. Cu albusul se unge foaia de aluat. Cascavalul se da prin razatoare si se pune gramajoare pe fiecare patrat. Se unesc colturile opuse si se lipesc. Se infierbinta cuptorul. Triunghiurile obtinute (pliculetele) se plaseaza pe o tava unsa, ungindu-le cu galbenusul batut cu un pic de sare. Se dau in cuptor la copt. Cascavalul poate fi inlocuit cu salam taiat pai sau cubulete.
Se servesc calde. Pliculetele pot fi servite la ceai sau cafea, calde.
2.099 vizualizări
707 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
11. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
23. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.