Supă portugheză cu pâine şi ouă - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Supă portugheză cu pâine şi ouă

Supă portugheză cu pâine şi ouă

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 felii de paine alba, 6-8 catei de usturoi, 1 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper, 1 legatura tarhon, 4 oua mici, 4 linguri ulei de masline.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul (200oC) si se coc feliile de paine circa 8 minute la 170oC. Intre timp, se curata usturoiul si se taie feliute. Se pune la fiert zeama de legume impreuna cu usturoiul, se lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare si piper. Tarhonul, spalat, se toaca marunt. Se sparg ouale - cate unul intr-o ceasca - se introduc pe rand in zeama fierbinte (cu lingura de adunat spuma) si se fierb 3 minute. Feliile de paine, scoase din cuptor, se stropesc cu ulei de masline si se aseaza pe cele patru farfurii incalzite dinainte. Pe fiecare felie se pune cate un ou scos din oala cu lingura de spuma si deasupra se toarna supa fierbinte. Se presara cu tarhon si se serveste imediat.
3.989 vizualizări
469 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
3. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Îngheţată din lapte şi ouă (Dulciuri > Îngheţate)
6. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
7. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
8. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Musaca de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
21. Roşii umplute cu pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
24. Prepeliţe înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Romburi cu stafide şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
27. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.