Supă portugheză cu pâine şi ouă - reţetă tradiţională din Portugalia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Supă portugheză cu pâine şi ouă

Supă portugheză cu pâine şi ouă

Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 felii de paine alba, 6-8 catei de usturoi, 1 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper, 1 legatura tarhon, 4 oua mici, 4 linguri ulei de masline.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul (200oC) si se coc feliile de paine circa 8 minute la 170oC. Intre timp, se curata usturoiul si se taie feliute. Se pune la fiert zeama de legume impreuna cu usturoiul, se lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare si piper. Tarhonul, spalat, se toaca marunt. Se sparg ouale - cate unul intr-o ceasca - se introduc pe rand in zeama fierbinte (cu lingura de adunat spuma) si se fierb 3 minute. Feliile de paine, scoase din cuptor, se stropesc cu ulei de masline si se aseaza pe cele patru farfurii incalzite dinainte. Pe fiecare felie se pune cate un ou scos din oala cu lingura de spuma si deasupra se toarna supa fierbinte. Se presara cu tarhon si se serveste imediat.
4.138 vizualizări
511 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
2. Prăjitură cu gem şi cocos (Dulciuri > Prăjituri)
3. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
4. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
5. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
6. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
8. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
14. Cremşnit cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
15. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
17. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
23. Tort de griş cu sirop de lămâie (Dulciuri > Torturi)
24. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă minestrone cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.