Tăiţei sicilieni cu măsline - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Tăiţei sicilieni cu măsline

Tăiţei sicilieni cu măsline

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g tăiţei proaspeţi, 300 g măsline negre fără sîmburi, 100 g costiţă afumată, 200 g ciuperci champignon proaspete, 100 g caşcaval ras, 250 ml frişcă nebătută sau smîntînă dulce, 4 căţei de usturoi, 6 fire de pătrunjel, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Tăiaţi costiţa feliuţe subţiri. Prăjiţi-o într-o tigaie pînă se aureşte, fără să adăugaţi grăsime suplimentară. Trageţi-o deoparte.
Spălaţi şi curăţaţi ciupercile, îndepărtînd codiţele, tăiaţi-le în felii subţiri şi căliţi-le 5 minute în ulei de măsline. Presăraţi usturoiul şi pătrunjelul tocate mărunt. Amestecaţi slăninuţa rumenită cu ciupercile şi măslinele tocate mărunt, piperaţi, adăugaţi frişca lichidă, o jumătate din caşcavalul ras şi puneţi să fiarbă înăbuşit 3 minute.
Fierbeţi tăiţeii în apă sărată vreme de 4 minute (dacă sînt proaspeţi) sau conform indicaţiilor de pe ambalaj, dacă îi cumpăraţi uscaţi. Strecuraţi-i şi împărţiţi-i pe farfurii încălzite dinainte. Turnaţi deasupra sosul de ciuperci şi măsline şi caşcavalul ras rămas.
Serviţi imediat.
3.974 vizualizări
754 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
9. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
10. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
14. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
17. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată cu paste, brânză şi măsline (Salate > Salate de legume)
19. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
21. Păstrăv cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
29. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.