![]()  | 
    
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sos olandez | 
| 
     
    Sos olandez
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Olanda 
    
    Ingrediente: 125 g unt, 2 gălbenuşuri, lămâie, sare, o lingură apă.
     
    Mod de preparare: Se amestecă bine gălbenuşurile cu apa şi puţină zeamă de lămâie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amestecă continuu, se adaugă untul topit, sare şi zeamă de lămâie după gust, până se îngroaşă. Se serveşte la diferite legume fierte (sparanghel, conopidă), peşte rasol, etc. 
    23.633 vizualizări
    
     
    1.502 tipăriri 11 trimiteri   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |