![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Sos olandez |
|
Sos olandez
Reţetă tradiţională din Olanda
Ingrediente: 125 g unt, 2 gălbenuşuri, lămâie, sare, o lingură apă.
Mod de preparare: Se amestecă bine gălbenuşurile cu apa şi puţină zeamă de lămâie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amestecă continuu, se adaugă untul topit, sare şi zeamă de lămâie după gust, până se îngroaşă. Se serveşte la diferite legume fierte (sparanghel, conopidă), peşte rasol, etc.
23.711 vizualizări
1.520 tipăriri 11 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|