Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos olandez
Rețetă tradițională din Olanda
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 125 g unt, 2 gălbenușuri, lămâie, sare, o lingură apă.

Mod de preparare: Se amestecă bine gălbenușurile cu apa și puțină zeamă de lămâie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amestecă continuu, se adaugă untul topit, sare și zeamă de lămâie după gust, până se îngroașă. Se servește la diferite legume fierte (sparanghel, conopidă), pește rasol, etc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.