![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos maioneză franţuzească |
|
Sos maioneză franţuzească
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 gălbenuşuri, 200 ml ulei, o lingură de muştar, o lingură de zahăr pudră, câteva picături de oţet, sare. Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu uleiul turnat în picături la început, apoi în şuvoi subţire. Când devine de consistenţa untului, se adaugă muştar, zahăr, oţet şi sare.
6.237 vizualizări
1.092 tipăriri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|