Sos maioneză franţuzească - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sos maioneză franţuzească

Sos maioneză franţuzească

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 gălbenuşuri, 200 ml ulei, o lingură de muştar, o lingură de zahăr pudră, câteva picături de oţet, sare.

Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu uleiul turnat în picături la început, apoi în şuvoi subţire.
Când devine de consistenţa untului, se adaugă muştar, zahăr, oţet şi sare.
6.187 vizualizări
1.075 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
3. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Praz cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
13. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
14. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Zacuscă franţuzească (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
18. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos scordolea (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
24. Peşte afumat cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
26. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
27. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.