Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos maioneză franțuzească
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 gălbenușuri, 200 ml ulei, o lingură de muștar, o lingură de zahăr pudră, câteva picături de oțet, sare.

Mod de preparare: Se freacă gălbenușurile cu uleiul turnat în picături la început, apoi în șuvoi subțire.
Când devine de consistența untului, se adaugă muștar, zahăr, oțet și sare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.