Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.890 vizualizări
1.289 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
2. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
4. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşari cu fasole boabe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
6. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
8. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
17. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
21. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
25. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
27. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
29. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.