Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.899 vizualizări
1.291 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
2. Salată de lăptuci (Salate > Salate de legume)
3. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
7. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
8. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
9. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
12. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
13. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
14. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
15. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. Sos Remoulade (rece) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Lasagna cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
22. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
28. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
29. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
30. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.