Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.860 vizualizări
1.284 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
6. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
7. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite)
10. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
12. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
14. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
15. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
17. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Supă cremă de andive cu alune (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.