Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.315 vizualizări
1.158 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
2. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
16. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
21. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Tort de biscuiţi cu cacao şi rom (Dulciuri > Torturi)
24. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
25. Sarmale cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.