Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.924 vizualizări
1.294 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
2. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
5. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
7. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
10. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
11. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Mazăre cu piper şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
21. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
26. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
28. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.