Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.931 vizualizări
1.294 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pîinişoare cu măsline şi migdale (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
6. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
9. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
13. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
21. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
27. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.