Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.894 vizualizări
1.289 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Prăjitură americană cu alune (Dulciuri > Prăjituri)
3. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
5. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sufleu de broccoli şi gulii (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Prăjitură cu prune şi cappuccino (Dulciuri > Prăjituri)
12. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
14. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
18. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
20. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salată de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
22. Somn cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
24. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
26. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
29. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.