Sos de alune şi usturoi - reţetă tradiţională din Thailanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Thailanda » Sos de alune şi usturoi

Sos de alune şi usturoi

Reţetă tradiţională din Thailanda
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingura sos de alune, 2 linguri usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 1 cana unt de alune, 1 lingura zahar, 1/2 lingurita boia iute, 1/4 cana zeama de lamaie verde, 1/4 cana sos de soia, 1 lingura de ceapa verde tocata, 350 ml apa.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoi si se caleste cca. 1 minut. Se adauga ardeiul iute si se caleste inca un minut. Se adauga restul ingredientelor si se da in clocot. Se potriveste consistenta sosului cu apa. Rezulta 2 cani de sos.
10.897 vizualizări
1.290 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
2. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
6. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
7. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
12. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
17. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
22. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
23. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
24. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pizza cu roşii şi costiţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
29. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.