Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV)

Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 castravete mic, 500 g rosii taiate cubulete, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, piper macinat, 1 varf de cutit zahar, 1 legatura busuioc, 1 l apa.
In plus: 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 dovlecel, 4 rosii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste usturoiul dat pe razatoare.
Ceapa curatata si tocata se dunstuieste si ea pana ce devine sticloasa. Se adauga castravetele curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si bucatelele de rosii si se lasa toate sa se dunstuiasca 5-6 minute, se adauga apa.
Dupa ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar si se trec printr-o sita sau se maruntesc cu mixerul.
Se incorporeaza busuiocul spalat si tocat marunt, se lasa supa sa se raceasca, dupa care se tine cel putin o ora la frigider.
Se curata ceapa si se taie marunt. Ardeii se taie in doua, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie fasii.
Dovlecelul se curata si se taie bucatele, iar rosiile, curatate de pielita, se taie cubulete.
Se scoate supa din frigider, se pun in ea - decorativ - toate legumele si se serveste rece.
2.525 vizualizări
476 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată grecească (I) (Salate > Salate cu ouă)
13. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
14. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Tom Yum Goong (Supă de creveţi dulce-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
19. Gazpacho andaluz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Biftec grecesc (Mâncăruri > Fripturi)
22. Stavrizi greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ajo blanco (Gazpacho alb) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Chifteluţe greceşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Peşte grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.