Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gazpacho (Supă rece de roșii) (IV)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare, 1 ceapa, 1 castravete mic, 500 g rosii taiate cubulete, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, piper macinat, 1 varf de cutit zahar, 1 legatura busuioc, 1 l apa.
In plus: 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 dovlecel, 4 rosii.

Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste usturoiul dat pe razatoare.
Ceapa curatata si tocata se dunstuieste si ea pana ce devine sticloasa. Se adauga castravetele curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si bucatelele de rosii si se lasa toate sa se dunstuiasca 5-6 minute, se adauga apa.
Dupa ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar si se trec printr-o sita sau se maruntesc cu mixerul.
Se incorporeaza busuiocul spalat si tocat marunt, se lasa supa sa se raceasca, dupa care se tine cel putin o ora la frigider.
Se curata ceapa si se taie marunt. Ardeii se taie in doua, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie fasii.
Dovlecelul se curata si se taie bucatele, iar rosiile, curatate de pielita, se taie cubulete.
Se scoate supa din frigider, se pun in ea - decorativ - toate legumele si se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.