Sos Guacamole (II) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.
7.069 vizualizări
1.014 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Îngheţată de pepene galben (II) (Dulciuri > Îngheţate)
6. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
7. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
11. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tartă cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
18. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
23. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
27. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.