Sos Guacamole (II) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.
7.459 vizualizări
1.127 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
8. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
12. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci)
15. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
16. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
23. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
29. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.