Sos Guacamole (II) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.
7.385 vizualizări
1.108 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
3. Sos alb dietetic (Sosuri > Sosuri albe)
4. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
7. Salată de ouă cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
8. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
10. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
12. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
14. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
15. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Sos grecesc de usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
22. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
24. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sos scordolea (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
28. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
30. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.