Sos Guacamole (II) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (II)

Sos Guacamole (II)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii potrivite, 4 avocado, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, o legatura cilantro sau coriandru, zeama de la o lamaie, 2 ardei iuti, chips tortilla pentru servire.

Mod de preparare: Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe sa se desprinda se scurge apa. Se indeparteaza coaja rosiilor dupa care cu o lingurita se scot samburii. Se taie in cubulete mici. Avocado se taie in 2 si cu o lingurita, se scot samburii, se scobesc si coaja se arunca. Se freaca pana devine ca o pasta sau se poate introduce intr-un blender pana devine totul ca o simpla pasta. Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine. Dupa aceea adaugam ceapa taiata foarte marunt si fin, usturoiul zdrobit si coriandru. Se amesteca totul foarte bine, adaugam ardeiul iute taiat foarte marunt si fin continuam amestecarea dupa care adaugam rosiile. Se amesteca si se da la frigider 1 ora.
Se serveste cu tortilla chips.
7.496 vizualizări
1.136 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de praz (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
4. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
8. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
13. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
22. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
24. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
27. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Somon cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
30. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.