Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.532 vizualizări
919 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Curcan umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
5. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
8. Baclava de fistic (Dulciuri > Prăjituri)
9. Clătite cu umplutură de mere (Dulciuri > Clătite)
10. Salam de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
11. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Plătică la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Supă de cicoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Salată de fasole verde grasă (Salate > Salate de legume)
15. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de castraveţi cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
17. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Urzici bătute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
27. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
28. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
30. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.