Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana |
Şniţel ca la Sântana
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi. Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot. Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.143 vizualizări
Versiunea printabilă783 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 2. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Cap de viţel cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume) 5. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 9. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi) 11. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Supă de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Ardei capia în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple) 16. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte) 18. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 20. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte) 21. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Mousse de ciocolată Waldorf (Dulciuri > Spume) 25. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 29. Salată de andive cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 30. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |