Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.558 vizualizări
928 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chiftele de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Păpădie cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Crap la proţap (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
8. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Delicatese de legume (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Calamar cu ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
14. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ragout de ţelină cu rulouri de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)
18. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
19. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Churros de Pescado (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ruladă de curcan cu prune uscate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.