Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.531 vizualizări
919 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Tartă cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
3. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
4. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Frişcă (Dulciuri > Creme)
7. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Cafea cu mentă (Băuturi > Cafele)
12. Dulceaţă de pătlăgele verzi (gogonele) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
13. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
23. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ghiveci de toamnă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
27. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.