Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.616 vizualizări
948 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de lapte cu nucşoară (Dulciuri > Torturi)
2. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Jumări cîmpeneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu specific francez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
12. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Bărcuţe de vinete cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
23. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.