Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.588 vizualizări
937 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Broccoli cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Blanquette de veau (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Camembert pe pâine cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
17. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)
19. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Tort de morcovi cu caise (Dulciuri > Torturi)
22. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ciorbă de hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Jumări dulci indiene (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
30. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.