Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana |
Şniţel ca la Sântana
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi. Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot. Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.261 vizualizări
Versiunea printabilă822 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Salată de andive cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 3. Mămăligă jandarm (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Haşe de macrou afumat cu frişcă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 5. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă) 7. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate) 8. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte) 9. Sparanghel cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri) 11. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Ciuperci greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume) 16. Iceberg cu ciocolata (Dulciuri > Torturi) 17. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume) 18. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi) 20. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 21. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi) 25. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 29. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă) 30. Salată de morcovi cu citrice (Salate > Salate de legume) |