Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.600 vizualizări
939 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Tort de ciocolată fără unt (Dulciuri > Torturi)
4. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
6. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
10. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
17. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
20. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Plăcintă de cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Tort de nuci cu bonetă de frişcă (Dulciuri > Torturi)
25. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tort de cafea (Dulciuri > Torturi)
28. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.