Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.579 vizualizări
935 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de viţel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
3. Mâncare de legume cu sos dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
5. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Haşe de macrou afumat cu frişcă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Scrumbii cu mere şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Cozonac ca la mama acasă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
12. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Clafoutis cu fructe de toamnă (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
17. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
18. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
22. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Jumări ca la Olteniţa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
25. Clătite braşovene (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Cârnaţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Coaste de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.