Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.394 vizualizări
865 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Musaca de tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Brioşe cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
8. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Chec cu cacao (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
12. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Biban de mare la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Andive la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată Teodora (Salate > Salate cu peşte)
25. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
27. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
29. Calzone cu legume şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.