Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.437 vizualizări
881 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
6. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
7. Lichior de căpşuni (Băuturi > Lichioruri)
8. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă cu specific francez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Cartofi noi cu mujdei de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
22. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
28. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
29. Tort Diplomat cu prune uscate (Dulciuri > Torturi)
30. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.