Şniţel ca la Sântana - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Şniţel ca la Sântana

Şniţel ca la Sântana

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 şniţele subţiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspăt macinat, 50 ml vin roşu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lămâi.

Mod de preparare: Se bat şniţelele uşor cu ciocanul de lemn, apoi se prăjesc în ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min.

Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă vinul şi caperele, lămâia tăiată felii subţiri, şi se lasă să dea un clocot.

Se serveşte cu salată de cartofi sau mămăligă.
4.627 vizualizări
949 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
3. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Parfe de ciocolată cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
6. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
7. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tort Himalaya (Dulciuri > Torturi)
9. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Praz cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
12. Supă cu specific francez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort Moca (Dulciuri > Torturi)
14. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
17. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
19. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
22. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
25. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Papricaş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Melanj de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.