Plăcinţele cu dovleac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Plăcinţele cu dovleac

Plăcinţele cu dovleac

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 12

Ingrediente: 500 g miez de dovleac, sare, 50 g bacon, 1 ceapa, 2 oua, 60 g faina, 1 legatura patrunjel verde, 1 ardei iute (rosu), 50 g cascaval, piper proaspat macinat, 4 linguri ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se da miezul de dovleac pe razatoarea mare, se presara cu o lingurita de sare si se lasa sa stea asa circa 30 de minute. Se taie marunt slaninuta si ceapa si se prajesc intr-o tigaie, pana ce se rumenesc usor. Se stoarce dovleacul intr-un stergar de bucatarie, se pune in tigaia cu bacon si ceapa si se prajeste si el la foc iute. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se incorporeaza, pe rand, ouale, faina, frunzulitele de patrunjel, ardeiul iute taiat marunt si cascavalul ras. Se amesteca bine, se sareaza, se pipereaza. Din compozitia astfel preparata se fac 12 placintele (cam o lingura plina pentru fiecare), care se prajesc in uleiul incins circa 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc fierbinti, cu salata verde.
2.486 vizualizări
742 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
20. Prăjitură de dovleac cu glazură (Dulciuri > Prăjituri)
21. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
22. Plăcinţele cu mere (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de dovleac cu morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Velouté de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Turte de dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
29. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.