Sârbuşcă din Moldova - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova

Sârbuşcă din Moldova

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă.

Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat.

Se poate servi cu mămăliguţă.
5.765 vizualizări
971 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Quemone din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
6. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
10. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Cremă din lichior de ouă (Dulciuri > Creme)
25. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
29. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.