Sârbuşcă din Moldova - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova

Sârbuşcă din Moldova

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă.

Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat.

Se poate servi cu mămăliguţă.
5.377 vizualizări
876 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci)
4. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
7. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
20. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
21. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Chiftele din dovlecei cruzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)
29. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.