Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova |
Sârbuşcă din Moldova
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă. Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat. Se poate servi cu mămăliguţă.
5.516 vizualizări
Versiunea printabilă912 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri) 2. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 8. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Cremă din lichior de ouă (Dulciuri > Creme) 11. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 13. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 18. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 19. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci) 22. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi) 24. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi) 29. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) |