Sârbuşcă din Moldova - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova

Sârbuşcă din Moldova

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă.

Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat.

Se poate servi cu mămăliguţă.
5.961 vizualizări
1.021 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
4. Budincă de tăiţei cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
14. Chiftele din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
29. Spumă din marmeladă de caise (Dulciuri > Spume)
30. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.