Sârbuşcă din Moldova - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Sârbuşcă din Moldova

Sârbuşcă din Moldova

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel rădăcină, 4-5 cartofi mari, 4 ceşti de zer de alesul untului, verdeaţă.

Mod de preparare: Se prepară ciorba ca o ciorbă de cartofi. Când zarzavatul este fiert, se adaugă 3-4 ceşti de zer obţinut la alesul untului. Se lasă să fiarbă puţin împreună, se adaugă pătrunjel tocat.

Se poate servi cu mămăliguţă.
5.951 vizualizări
1.018 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
12. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă cu sos Moca (Dulciuri > Budinci)
15. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.