Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Sangria (I) |
Sangria (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 l vin rosu (de Rioja sau orice vin rosu dulce si aromat), 7-8 linguri zahar, 3 lamii, 4 portocale, 2 piersici, 2 pere, o ramura scortisoara, 1/4 l apa minerala, 50 ml brandy (sau coniac). Mod de preparare: Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamiile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. Cine doreste, poate pune si brandy sau coniac. Se amesteca si se da la frigider sa se raceasca bine. Se pune apa minerala inainte de servire si se serveste in pahare mari de vin, cu gheata in ele.
6.766 vizualizări
Versiunea printabilă1.022 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume) 3. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte) 4. Paste cu fructe de mare (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Mere la cuptor (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 8. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume) 9. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 11. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate) 12. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 16. Chec cu rahat (I) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri) 17. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri) 19. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 20. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 21. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri) 22. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri) 24. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Prăjitură caramel (I) (Dulciuri > Prăjituri) 29. Tort ieftin (I) (Dulciuri > Torturi) 30. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |