Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir

Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g varza acra de la butoi, 1 cutie de kefir (iaurt natural), 100-150 g cascaval afumat, sare.

Mod de preparare: Se amesteca varza cu kefirul si se adauga cascavalul taiat felii subtiri sau dat prin razatoare. Se adauga sare dupa gust.
Se consuma a doua zi dupa preparare.
Este excelenta la fripturi, peste, etc.
4.465 vizualizări
533 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
5. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ştrudel tirolez cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ceapă picantă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
18. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
22. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tort cu brânză de vacă şi caise (Dulciuri > Torturi)
27. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
28. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.