Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir |
Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 250 g varza acra de la butoi, 1 cutie de kefir (iaurt natural), 100-150 g cascaval afumat, sare. Mod de preparare: Se amesteca varza cu kefirul si se adauga cascavalul taiat felii subtiri sau dat prin razatoare. Se adauga sare dupa gust. Se consuma a doua zi dupa preparare. Este excelenta la fripturi, peste, etc.
6.483 vizualizări
Versiunea printabilă1.080 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume) 3. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume) 4. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 8. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 9. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 11. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate) 12. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte) 14. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 15. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi) 16. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume) 18. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi) 22. Turtă andaluză cu struguri, stafide şi nuci (Dulciuri > Prăjituri) 23. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 25. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi) 26. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate) 28. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume) 29. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |