Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.396 vizualizări
1.052 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
2. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
4. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri)
10. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
11. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
13. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
15. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
16. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
18. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
21. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
23. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)
24. Tort cu portocale (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
26. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
27. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
28. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
29. Salată caldă de linte cu orez (Salate > Salate de legume)
30. Chec cu rahat (II) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.