Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.422 vizualizări
1.057 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
2. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată de păpădie crudă (Salate > Salate de legume)
6. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Prăjitură cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Salată tropicală (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
16. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
17. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
23. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
25. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
28. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
30. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.