Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.428 vizualizări
1.059 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
4. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
7. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
8. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
13. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Salată de lăptuci (Salate > Salate de legume)
15. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Chec cu rahat (II) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
20. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
22. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
24. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
25. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată cu şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.