Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.252 vizualizări
1.020 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
2. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
3. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
6. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
13. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
14. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată cu surimi şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
21. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
26. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
27. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
28. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
29. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
30. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.