Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.059 vizualizări
946 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
3. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată de mere şi portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
16. Tort de ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
19. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
21. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
24. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
28. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
30. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.