Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.454 vizualizări
1.061 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
2. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
5. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată Moskovskaia (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Salată mexicană de legume (Salate > Salate de legume)
10. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de cicoare creaţă cu ou (Salate > Salate cu ouă)
12. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
13. Piftie de crap (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
15. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
16. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
17. Plachie de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
23. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
25. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
26. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
30. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.