Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.470 vizualizări
1.061 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
3. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
6. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
8. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
10. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
13. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
17. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
22. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
24. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
26. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
29. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
30. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.