Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.434 vizualizări
1.059 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piure de avocado (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
3. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
4. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume)
5. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
7. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
8. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
13. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
15. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de mere şi portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume)
20. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
21. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
23. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Tort de biscuiţi (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
30. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.