Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.465 vizualizări
1.061 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată pestriţă (Salate > Salate de legume)
2. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Plachie de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Tort de ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
8. Salată de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Salată orientală de iarnă (Salate > Salate de legume)
10. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
11. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
12. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
13. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Prăjitură cu pere (II) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
18. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
20. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
22. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Salată de cartofi italienească (Salate > Salate de legume)
25. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
26. Salată cu vinete şi dovlecei cruzi (Salate > Salate de legume)
27. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
30. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.