Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II) |
Salată Caesar (II)
Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval). Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline. Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare. Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
5.983 vizualizări
Versiunea printabilă919 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi) 2. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 5. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume) 6. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate) 7. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 8. Salată exotică (Salate > Salate de legume) 9. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 10. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume) 11. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume) 12. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 14. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 15. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte) 16. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume) 17. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume) 18. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă) 20. Salată cu costiţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă) 23. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume) 24. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 25. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 26. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume) 27. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume) 28. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 29. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume) |