Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.459 vizualizări
1.061 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
2. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
4. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
7. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
8. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
10. Dulceaţă de gutui (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
11. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
12. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
13. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
15. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
17. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)
19. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
23. Tăiţei cu salată creaţă şi fistic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
28. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
30. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.