Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.253 vizualizări
1.020 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
2. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Supă cremă de legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
10. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
13. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
14. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
16. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
17. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
18. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
21. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume)
22. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
24. Salată de portocale şi sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
25. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
26. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
30. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.