Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.347 vizualizări
1.042 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
8. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
10. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
11. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de praz cu scrumbie (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Zacuscă de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
18. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
22. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
28. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
30. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.