Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.264 vizualizări
1.021 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Salată marocană (Salate > Salate de legume)
4. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
5. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
6. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
9. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Salată suedeză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
15. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
17. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
18. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Tort cu portocale (II) (Dulciuri > Torturi)
20. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
22. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume)
24. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Salată de vară combinată (Salate > Salate de legume)
28. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.