Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.409 vizualizări
1.054 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
4. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
5. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
7. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
8. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
11. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
12. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
16. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. Zacuscă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
20. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
21. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
23. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
24. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
25. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
29. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
30. Salată de orez cu ton şi dovleac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.