Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.419 vizualizări
1.057 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
2. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
5. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de fructe roşii (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
14. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
16. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
17. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
23. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
24. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
26. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
27. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
30. Salată asortată de varză acră (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.