Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.438 vizualizări
1.060 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată mediteraneană cu vinete (Salate > Salate de legume)
3. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
4. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartă de ciocolată (II) (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
8. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
9. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
10. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
12. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Lichior de frăguţe (II) (Băuturi > Lichioruri)
16. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
19. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
22. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
25. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.