Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.421 vizualizări
1.057 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
3. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
4. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
5. Prăjitură cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
6. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
8. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
9. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
13. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
15. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
17. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată de cicoare de vară (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
20. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de ciuperci cu mujdei de usturoi (Salate > Salate de legume)
23. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
25. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume)
28. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.