Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.416 vizualizări
1.057 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume)
3. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
4. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
6. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
7. Tort ieftin (II) (Dulciuri > Torturi)
8. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)
9. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
10. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
14. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
15. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
17. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
19. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
20. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
21. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
22. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
23. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
28. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ghiveci de legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.