Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.469 vizualizări
1.061 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
3. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
4. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
6. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
7. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
9. Salată de pepene galben (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
11. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
14. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
16. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Salată bavareză (Salate > Salate de legume)
18. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
22. Salată de varză albă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
25. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată verde secuiască (Salate > Salate de legume)
28. Zacuscă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
30. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.