Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.440 vizualizări
1.060 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de cartofi cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
3. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
5. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
7. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
9. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
10. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
13. Salată de praz cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
14. Salată de castraveţi cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de fasole verde grasă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)
18. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată de praz cu scrumbie (Salate > Salate cu peşte)
21. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Baclava (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
26. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
27. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Piftie de crap (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.