Salată Caesar (II) - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Salată Caesar (II)

Salată Caesar (II)

Reţetă tradiţională din SUA
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 capatana de salata verde (mare), 3-4 sardele, 2-3 linguri zeama de lamaie, o lingurita sos Worcester (sau un sos picant), piper, 30 g parmezan (cascaval).
Pentru crutoane: o bucata de bagheta (8 cm), un catel de usturoi, 6-8 linguri ulei de masline.


Mod de preparare: Salata: Se spala salata, se zvanta si se taie bucati mai mari. Sardelele se toaca marunt si se amesteca cu 3-4 linguri de ulei, zeama de lamaie, sosul Worcester si piperul. In sosul astfel preparat se incorporeaza bucatile de salata si jumatate din parmezanul (cascavalul) dat pe razatoarea mare.
Crutoanele: Se taie bagheta cubulete, se freaca o tigaie cu catelul de usturoi curatat de coaja, se pun la incins 3-4 linguri de ulei si se prajesc in el, la foc mic, bucatile de paine pana ce se rumenesc bine. Inainte de a servi salata, se presara deasupra crutoanele si restul de parmezan sau cascaval ras.
6.435 vizualizări
1.060 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
2. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
3. Salată chinezească de castraveţi (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
6. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
11. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
14. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
17. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
18. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
21. Scrumbii cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
27. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.