Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
3.927 vizualizări
587 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
4. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Zacuscă cu peşte (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
18. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Bulete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.