Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
3.976 vizualizări
605 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Peşte cu mâncărică de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Peşte la cuptor pe tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte cu sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte cu muguri de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
13. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
14. Inele de ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Peşte cu ardei la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
21. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
24. Tagliatelle carbonara cu peşte afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciorbă de lobodă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.