Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.547 vizualizări
1.100 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Fileuri de peşte cu sos de mere (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Glazură de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
13. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
20. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.