Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.576 vizualizări
1.108 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Prăjitură caramel (II) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri)
11. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
13. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Ragout de ţelină cu rulouri de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Scrumbii cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte Teriyaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.