Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
4.041 vizualizări
636 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
2. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
4. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Peşte marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Chifteluţe de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Lichior de frăguţe (II) (Băuturi > Lichioruri)
28. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Mămăligă la cuptor (II) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.