Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
3.886 vizualizări
578 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
3. Ouă suedeze cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
6. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
16. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
18. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Tiramisu (II) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Tartă cu struguri (II) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
30. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.