Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.174 vizualizări
984 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
2. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
5. Tort de ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi)
6. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
7. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.