Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.584 vizualizări
1.110 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tochitură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
3. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Peşte a Suisse (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Dulceaţă de gutui (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
12. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
14. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Plăcintă cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
19. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte alb prăjit cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.