Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.557 vizualizări
1.101 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
3. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
9. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
10. Piure de avocado (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
12. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
15. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
20. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
24. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ouă cu pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de iaurt (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Rulouri de peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.