Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.568 vizualizări
1.105 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Omletă pizza (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Peşte cu praz la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Castraveţi cu rulouri de scrumbie marinată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
15. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
18. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Omletă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Zeamă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Tort ieftin (II) (Dulciuri > Torturi)
27. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.