Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.575 vizualizări
1.108 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
6. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Peşte afumat cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
8. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Tartă cu legume (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de crenvuşti (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Paste cu fructe de mare (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
15. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Urzici cu maioneză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Tartă de ciocolată (II) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Inele de ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
28. Tagliatelle carbonara cu peşte afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.