Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.580 vizualizări
1.109 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
4. Biftec tartar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
10. Zeamă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
12. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mere la cuptor (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Clătite cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Peşte cu legume de vară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
24. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri)
28. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
29. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.