Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.595 vizualizări
1.111 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
3. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
5. Sufleu de brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
8. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Zacuscă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
15. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte la tigaie cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
27. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Rulouri de vinete cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
30. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.