Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.571 vizualizări
1.107 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ragout de ţelină cu rulouri de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Supă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ciorbă de potroace (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Scrumbii cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Budincă de spanac cu franzelă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte cu grapefruit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Lichior de frăguţe (II) (Băuturi > Lichioruri)
29. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.