Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.519 vizualizări
1.091 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
3. Peşte cu grapefruit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Marinată de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
21. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
22. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.