Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II) |
Rulouri cu peşte (II)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin. Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata. Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.295 vizualizări
Versiunea printabilă1.021 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume) 2. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri) 4. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Peşte cu grapefruit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Tort cu alune (II) (Dulciuri > Torturi) 9. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume) 10. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate) 11. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 13. Ciuperci a la grec (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Plachie de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Tort cu zmeură (II) (Dulciuri > Torturi) 27. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Crochete din peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte) 30. Tort de lămâie (II) (Dulciuri > Torturi) |