Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.601 vizualizări
1.111 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cubuleţe de peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Crap pe varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte cu praz la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Prăjitură cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Glazură rapidă de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
16. Peşte cu orez prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Marinată de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
22. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
26. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.