Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.578 vizualizări
1.108 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
5. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
8. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu omletă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Clătite cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Peşte cu grapefruit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Peşte grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Paste cu fructe de mare (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Omletă cu mere (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Peşte a Suisse (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.