Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II) |
Rulouri cu peşte (II)
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin. Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata. Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.174 vizualizări
Versiunea printabilă984 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte) 2. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte) 5. Tort de ciocolată (II) (Dulciuri > Torturi) 6. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă) 7. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri) 8. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte) 9. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 13. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 14. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 15. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Peşte în aluat crocant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 29. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri) 30. Tartă Tatin cu mere (II) (Dulciuri > Prăjituri) |