Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.543 vizualizări
1.098 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
5. Inele de ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Salată de cartofi (II) (Salate > Salate de legume)
8. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
10. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
16. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
24. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.