Rulouri cu peşte (II) - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Rulouri cu peşte (II)

Rulouri cu peşte (II)

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat (la alegere), 2-3 castraveti murati taiati bucatele, 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt, 2 linguri capere tocate, 2 cepe potrivite taiate fideluta, 2 cesti otet de vin sau de mere (alb), 2 cesti apa, 12 boabe de piper negru, 6 boabe de piper alb, 6 cuisoare intregi, 1 lingura boabe de mustar, 2 foi de dafin.

Mod de preparare: Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.
Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile.
Serviti pestele cu salata si paine proaspata.
5.569 vizualizări
1.106 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ruladă cu şuncă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
12. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Clătite cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Pastă din peşte sărat sau afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
25. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.