Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.399 vizualizări
1.011 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
2. Cotlet cu bere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
16. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Varză murată (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Chec aperitiv cu şunculiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pizza de legume colorată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.