Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.812 vizualizări
1.083 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
3. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi)
4. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
8. Raţă cu castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Aperitiv Ligia (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Aperitiv Zestran (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Lichior de bere (Băuturi > Lichioruri)
15. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
17. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Chec aperitiv cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Conopidă prăjită cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Păstrăvi prăjiţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.