Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.344 vizualizări
1.003 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
4. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Raţă umplută (Mâncăruri > Fripturi)
7. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
14. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de cartofi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Raţă cu miere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cotlet cu bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.