Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
9.039 vizualizări
1.133 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cotlet cu bere (Mâncăruri > Fripturi)
3. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Chec aperitiv cu muşchi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
6. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
10. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Prăjitura preferată (Dulciuri > Prăjituri)
17. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Platou cu aperitive (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Ştiucă la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Aperitiv de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Raţă umplută (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.