Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.694 vizualizări
1.060 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Aperitiv special (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
11. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocăniţă de văcuţă cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Frigărui pe grătar cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
18. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
22. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Vrăbioară la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Varză de Bruxelles în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Ficăţei prăjiţi cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Nisetru la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.