Raţă prăjită cu bere - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
8.274 vizualizări
988 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă cu miere (Mâncăruri > Fripturi)
2. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gâscă umplută cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Somn marinat la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Muşchi de porc la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Chec aperitiv cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cartofi pai prăjiţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
22. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.