Rulouri de omletă gratinate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Rulouri de omletă gratinate

Rulouri de omletă gratinate

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g branza de vaci, 800 g spanac, sare, 70 g unt, 20 g faina, 1/4 l lapte, piper, sare, un catel de usturoi, 1/2 legatura cimbru, 2 galbenusuri, 8 oua intregi, 4 linguri amidon, 160 g sunca de Praga, 40 g unt, 80 g cascaval ras, putin unt pentru uns forma.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se lasa branza sa se scurga. Spanacul, curatat si spalat, se opareste cu apa clocotita, se baga sub un jet de apa rece, se stoarce si se taie (mai mare).
Intr-o craticioara se pun 30 g de unt sa se topeasca, se adauga faina, se rumeneste putin si se stinge cu lapte, amestecand intruna. Sosul se fierbe incet, circa 10 minute, si se pune deoparte.
Se spala cimbrul, se zvanta si se aleg frunzulitele. Se amesteca branza de vaci, galbenusurile, cimbrul si usturoiul zdrobit, se sareaza, se pipereaza, apoi se incorporeaza spanacul.
60 g de sunca se taie fasii. Se bat ouale cu amidonul, se condimenteaza si 1/4 din cantitate se prajeste in 10 g de unt incins.
Se unge o farfurie cu putin unt, se rastoarna omleta pe farfurie, se pune peste ea o felie intreaga de sunca si se tine la cald. La fel se procedeaza si cu celelalte omlete. Cand sunt toate gata, se intinde peste fiecare un strat de branza, se ruleaza si se aseaza intr-o forma unsa. Deasupra se toarna sosul si se presara fasiile de sunca si telemeaua faramitata. Se baga la cuptorul incins si se rumenesc circa 10 minute, la 170 grade C.
2.517 vizualizări
695 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Rulouri de vinete cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Omletă cu praz şi conopidă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.