Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
6.012 vizualizări
1.070 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
3. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ruladă Simona (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
6. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Quemone din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
9. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
10. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de crudităţi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Cremă de ciocolată cu urdă (Dulciuri > Creme)
20. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Îngheţată din suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
24. Îngheţată cu urdă (Dulciuri > Îngheţate)
25. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
26. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
29. Prăjitură fragedă cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.