Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.509 vizualizări
945 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
2. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Andive cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
11. Escalop voievodal (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
18. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
19. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme)
21. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
22. Tort pina colada (Dulciuri > Torturi)
23. Ghiveci dietetic (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pizza comodă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.