Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.906 vizualizări
1.038 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
9. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ouă Benedicte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Urdă cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
20. Omletă indiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
25. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
27. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.