Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.830 vizualizări
1.024 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Sufleu de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
5. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Omletă dulce cu migdale (Dulciuri > Prăjituri)
7. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
12. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
13. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
16. Conopidă cu sos alb la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe)
18. Peşte mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
20. Salată picantă de andive (Salate > Salate de legume)
21. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
23. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
27. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
30. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.