Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.566 vizualizări
1.233 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
7. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
20. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
27. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.