Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
8.713 vizualizări
744 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
3. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
7. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
14. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
17. Cârnaţi de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
21. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
25. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.