Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.585 vizualizări
1.238 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu ceapă şi ştevie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
4. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
8. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Ardei graşi (gogoşari) umpluţi cu varză albă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
18. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
20. Salată cu costiţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Tort cu ciocolată şi whisky (Dulciuri > Torturi)
22. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
27. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
29. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
30. Salată Aristocrat cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.