Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.572 vizualizări
1.235 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
3. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Omletă cu gogoşari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Merlucius cu sos alb şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
8. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de vinete la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
14. Mazăre cu piper şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
17. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
19. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de ton cu fasole şi păpădie (Salate > Salate cu peşte)
24. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
27. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.