Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
8.545 vizualizări
704 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
3. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
4. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de roşii cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
6. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
11. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Prăjitură de orez cu gogoşari şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
14. File de păstrăv în şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
19. Roastbeef provensal (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
21. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
22. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
23. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Fructe marinate cu orez şi portocale (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.