Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.591 vizualizări
1.239 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de fructe roşii (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Chec aperitiv cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
13. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată de macrou cu acrituri (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
17. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
18. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
19. Salată bulgărească cu cartofi (Salate > Salate de legume)
20. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Prăjitură caramelizată cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
25. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
26. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.