Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.592 vizualizări
1.239 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
2. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Mazăre cu roşii şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
9. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Şarlotă cu mere (Dulciuri > Creme)
15. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
16. Frunze de salvie în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
22. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.