Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.563 vizualizări
1.233 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
4. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
6. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
10. Pui umplut cu ghiveci (Mâncăruri > Fripturi)
11. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de portocale şi sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
15. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Brioşe cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
23. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
25. Peşte la sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.