Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.609 vizualizări
1.240 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peperonată cu legume şi usturoi proaspăt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
12. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de fructe cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
15. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
17. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
19. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
20. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Geagic (salată turcească) (Salate > Salate de legume)
26. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Cremă de lămâie sau de portocală pentru torturi (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.