Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.514 vizualizări
1.216 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
2. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
3. Tarte cu cremă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
4. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sufleu cu cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
16. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
20. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
22. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
23. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)
25. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Saramură de crap picantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.