Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.584 vizualizări
1.238 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
4. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
7. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
10. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
11. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
12. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
13. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
17. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
19. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
21. Sarmale catalane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
23. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
27. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.