Mâncare chinezească cu porc şi pui - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui

Mâncare chinezească cu porc şi pui

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt.

Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt.
Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine.
In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.600 vizualizări
1.240 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
2. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
6. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Supă de cartofi şi pătrunjel cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
11. Macrou umplut şi copt în folie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
14. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
15. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
16. Mazăre cu ciuperci şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
22. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
30. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.