Pui umplut cu miez de pâine - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui umplut cu miez de pâine

Pui umplut cu miez de pâine

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 felii de costita afumata taiate bucatele, 6 felii de paine integrala fara coaja, 3 cepe mici tocate, 2 linguri nuca zdrobita, 2 linguri stafide, 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, 1 ou batut usor, 1/4 ceasca lapte, 1 pui (circa 1,4 kg), sare, piper macinat, 45 g unt topit, 1-2 linguri ulei, 1-2 linguri sos de soia, o ceasca si jumatate apa, 1 catel de usturoi (presat), 1 lingura faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Se prajeste costita circa 5 minute la foc iute, pana ce se rumeneste. Se taie painea cubulete de 1 cm, se pune intr-un castron mare, se adauga slaninuta, nucile, stafidele, patrunjelul si oul batut cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper.
Se curata puiul (se scot maruntaiele si grasimea), se spala, se zvanta, se umple cu amestecul de paine si costita si se coase sau se prinde cu scobitori. Se freaca cu sare si piper si se aseaza intr-o tava mai adanca.
Se amesteca untul cu uleiul si sosul de soia, se unge bine puiul, iar ce prisoseste se toarna in tava, impreuna cu jumatate din cantitatea de apa si cu usturoiul presat. Se da la cuptor, se lasa cam o ora si un sfert sa se patrunda si sa se rumeneasca, udandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Se scoate pe un platou si, inainte de a-l transa, se inveleste usor cu o hartie de pergament si se lasa sa stea asa vreo 5 minute.
Sosul din tava se toarna intr-o craticioara si se pune pe foc. Se incorporeaza faina si se lasa sa se rumeneasca 5 minute, la foc slab, amestecand intruna. Se stinge cu apa ramasa, se amesteca si se lasa sa fiarba pana ce se-ngroasa. Sosul se condimenteaza si se serveste fierbinte langa puiul umplut.
2.700 vizualizări
707 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.