![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Jumări dulci indiene |
|
Jumări dulci indiene
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 oua, 4 lingurite ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 lingurite scortisoara, 3 lingurite stafide, 80 g migdale, 250 g fructe de sezon. Mod de preparare: Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute. Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete.
7.318 vizualizări
1.158 tipăriri 3 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|