Ghembetz cu varză - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Ghembetz cu varză

Ghembetz cu varză

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb.

Mod de preparare: Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
6.060 vizualizări
659 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Bule de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Piroşti cu varză dulce (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
7. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Peşte cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume)
25. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Plăcintă cu varză (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată caldă de cartofi şi varză (Salate > Salate de legume)
30. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.