Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
7.836 vizualizări
665 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Salsa Yucateca (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Spanac cu şuncă şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
12. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
14. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
19. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.