Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
8.040 vizualizări
723 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
4. Salată exotică rece (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
8. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de orez cu curry (Salate > Salate de legume)
12. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
20. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
21. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
22. Sarmale greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
24. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
27. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.