Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
7.690 vizualizări
649 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Saramură de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
8. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
10. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
14. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
17. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
18. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Vişinată (Băuturi > Lichioruri)
21. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
22. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
25. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
27. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.