Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
7.947 vizualizări
696 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
2. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
4. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Romburi cu stafide şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
7. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
9. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
11. Saramură de crap cu ardei graşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
13. Omletă cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
16. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
19. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
21. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
24. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
25. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
29. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de ceapă cu roşii şi brânză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.