Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g morcovi, 500 g ridichi albe (napi), 4 oua, 100 ml lapte, 80 g cascaval (svaiter), 20 g unt, 100 g frisca nebatuta, 2 prize nucsoara, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati morcovii si ridichile, curatati-le si taiati-le rondele. Fierbeti-le in aburi - fara sa le amestecati - circa 20 de minute si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti cuptorul la 180 grade C si radeti cascavalul. Ungeti cu unt o forma si aranjati legumele, alternand un strat de morcovi cu unul de ridichi.
Intr-un castron, bateti ouale cu laptele si frisca, adaugati sare, piper si nucsoara si incorporati cascavalul ras. Turnati amestecul astfel preparat peste legume si dati-le 20 de minute la cuptor.
Serviti-le calde, ca antreu, sau langa carne ori peste la gratar.
Este o reteta bavareza.
9.447 vizualizări
1.071 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Omletă cu gogoşari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cartofi cu castraveţi şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
5. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
7. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
10. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Salată de fasole verde grasă (Salate > Salate de legume)
13. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piersici Melba (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
24. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
25. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Salată dietetică de fasole (Salate > Salate de legume)
28. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
30. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.