Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.711 vizualizări
1.157 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
19. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.