Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.733 vizualizări
1.161 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.