Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.779 vizualizări
1.169 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
12. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
15. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
25. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă cu gulii  (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.