Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.790 vizualizări
1.175 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă uşoară de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.