Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.761 vizualizări
1.168 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pască cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
20. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.