Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.577 vizualizări
1.130 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
16. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ruladă de carne cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
26. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.