Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.674 vizualizări
1.150 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
20. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de văcuţă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
30. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.