Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
4.574 vizualizări
599 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
2. Ciorbă de potroace cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
8. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
15. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tort cu afine şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
25. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.