Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
4.746 vizualizări
636 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
8. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
14. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri)
20. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de viţel cu mazăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciorbă de varză cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte cu paste (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.