Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.702 vizualizări
1.156 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
7. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
19. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
20. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de agrişe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.