Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.638 vizualizări
1.139 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
11. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
12. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Prăjitură cu brânză de vacă şi sos de zmeură  (Dulciuri > Prăjituri)
22. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.