Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.641 vizualizări
1.142 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
10. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.