Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.754 vizualizări
1.166 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
11. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
19. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.