Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.785 vizualizări
1.173 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă de miel a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
9. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
10. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
27. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.