Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
4.642 vizualizări
612 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
17. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.