Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.539 vizualizări
1.124 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Budincă de franzelă cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
22. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
25. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.