Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.120 vizualizări
1.029 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
7. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
10. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
15. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de varză albă cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.