Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
5.151 vizualizări
738 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Chiftele de cartofi cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
14. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
16. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
17. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de potroace cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.