Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.782 vizualizări
1.171 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
2. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ciorbă pescărească (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
10. Dovlecei cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de dovlecei a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Muşchi de vacă umplut (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.