Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.719 vizualizări
1.158 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
15. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
20. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
21. Ciorbă de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.