Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.774 vizualizări
1.169 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de post cu zeamă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
18. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
20. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.