Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.570 vizualizări
1.128 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de cartofi cu rîntaş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Conopidă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.