Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
4.945 vizualizări
682 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
3. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
5. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
6. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
28. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.