Ciorbă rusească cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.
6.780 vizualizări
1.171 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
2. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
3. Antricot de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
29. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.