Chec cu nuci şi dulceaţă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Chec cu nuci şi dulceaţă

Chec cu nuci şi dulceaţă

Reţetă tradiţională din Rusia
Ingrediente: 2 oua, 200 g smantana, un pahar zahar, un pahar faina, o lingura de ulei, 20 nuci, 1/2 lingurita carbonat de sodiu, otet, zahar vanilat, 2 linguri visine din dulceata.

Mod de preparare: Se amesteca ouale, smantana, zaharul, faina, uleiul, nucile taiate marunt, bicarbonatul de sodiu stins in otet, zaharul vanilat. Se ornamenteaza cu visinile din dulceata. Totul se pune la cuptor.
12.375 vizualizări
1.363 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dulceaţă de vişine (Conserve de fructe > Dulceaţă)
2. Dulceaţă de caise sau prune verzi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
3. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
4. Şalău sau cod cu roşii, alune şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
8. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Dulceaţă de gutui (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
17. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Foetaj cu fragi sau zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
21. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Piersici prăjite (Dulciuri > Creme)
25. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
29. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.