Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.239 vizualizări
1.338 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
4. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.