Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
24.765 vizualizări
1.219 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.