Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.301 vizualizări
1.355 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.