Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.254 vizualizări
1.345 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.