Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.293 vizualizări
1.353 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.