Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.259 vizualizări
1.346 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.