Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.277 vizualizări
1.349 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.