Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.080 vizualizări
1.311 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
10. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.