Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.104 vizualizări
1.316 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de zarzavat cu mezeluri (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.