Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.298 vizualizări
1.354 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Zarzavat conservat prin deshidratare (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
30. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.