Borş rusesc cu zarzavat - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu zarzavat

Borş rusesc cu zarzavat

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, varza cruda, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1 l bors, 3 rosii coapte, 1 pahar smintina, leustean, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie in cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cind se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit o jumatate de ora. Se sareaza dupa gust si se cotinua fierberea; se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separtat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc.
Se drege cu smintina pusa direct in farfurie si se serveste cald.
25.247 vizualizări
1.342 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
17. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.