Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.257 vizualizări
1.295 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
5. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
16. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
23. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.