Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.324 vizualizări
1.303 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
15. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
18. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
24. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.