Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.318 vizualizări
1.303 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
4. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
7. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
9. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
15. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
27. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.