Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.233 vizualizări
1.291 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
8. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
14. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
29. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.