Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.258 vizualizări
1.295 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
4. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.