Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
8.078 vizualizări
865 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
3. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
23. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.