Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.269 vizualizări
1.297 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
16. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.