Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.288 vizualizări
1.299 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
6. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
15. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
23. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.