Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.246 vizualizări
1.294 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
4. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
8. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ardei copţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Sos rusesc (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.