Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.310 vizualizări
1.302 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
7. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
16. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.