Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.261 vizualizări
1.297 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
22. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ardei copţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.