Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.314 vizualizări
1.303 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
15. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
17. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
22. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.