Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.282 vizualizări
1.298 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
18. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.