Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.287 vizualizări
1.299 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
7. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
16. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.