Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.121 vizualizări
1.262 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
6. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
18. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
25. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
26. Borş de crap rapid (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.