Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.311 vizualizări
1.302 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
23. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.