Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.304 vizualizări
1.300 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
17. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
24. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
29. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.