Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.274 vizualizări
1.297 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
4. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
6. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Spanac cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
19. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
28. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.