Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.307 vizualizări
1.302 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
3. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
4. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
8. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
9. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
27. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
28. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.