Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.237 vizualizări
1.292 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
25. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.