Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.212 vizualizări
1.282 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Morcovi cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
17. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.