Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.222 vizualizări
1.289 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
5. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
22. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
24. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.