Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.323 vizualizări
1.303 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Borş de ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
26. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
28. Borş de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.