Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.316 vizualizări
1.303 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Borş rusesc cu şuncă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
12. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
17. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ardei copţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
30. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.