Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.265 vizualizări
1.297 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
8. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.