Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
9.648 vizualizări
1.145 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
4. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
18. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
28. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
30. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.