Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână |
Borş rusesc cu smântână
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare. Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine. Se serveste fierbinte.
9.648 vizualizări
Versiunea printabilă1.145 tipăriri 20 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi) 3. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume) 4. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 6. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Tocană de miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume) 18. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Borş de cartofi simplu (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 23. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 25. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume) 28. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume) 30. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |