Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.289 vizualizări
1.299 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Borş de dovlecei cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Borş de sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
23. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
25. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
30. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.