Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
9.970 vizualizări
1.232 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
4. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
12. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
17. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
23. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Borş de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.