Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.182 vizualizări
1.273 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Prăjitură cu prune şi blat cu smântână (Dulciuri > Prăjituri)
6. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
9. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
12. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
21. Borş de ciuperci cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.