Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
7.835 vizualizări
817 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
13. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
18. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Omletă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.