Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.007 vizualizări
1.241 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Varză de Bruxelles cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.