Borş rusesc cu smântână - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu smântână

Borş rusesc cu smântână

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, verdeata, sare.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cind incepe sa fiarba se spumuieste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar mai la urma sfecla taiata ca fideaua si varza, cartofii curatati si taiati si bulionul. Se lasa sa fiarba cit e necesar fara insa ca sa se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata si sarea necesara. In castron se bat bine 2 galbenusuri cu 2 linguri smintina. Se toarna incet amestecind bine.
Se serveste fierbinte.
10.045 vizualizări
1.248 tipăriri
20 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
5. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
7. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
11. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Macrouri cu smântână şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.