Pui cu ceapă caramelizată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui cu ceapă caramelizată

Pui cu ceapă caramelizată

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 8 pulpe de pui curatate de pielita, 2 linguri ulei de masline, 8 cepe mici taiate in doua, 500 ml vin alb sec, 3 linguri mustar, 150 ml smantana, 3 linguri patrunjel tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti uleiul si prajiti carnea timp de 3 minute, pana se rumeneste usor. Scoateti carnea din tigaie cu ajutorul unei spumiere. Adaugati ceapa, acoperiti tigaia si inabusiti timp de 10 minute, la foc mic, miscand tigaia din cand in cand.
Adaugati carnea impreuna cu vinul, potriviti de sare si piper si aduceti la punctul de fierbere. Micsorati flacara si inabusiti timp de 10-15 minute, pana cand lichidul se reduce la jumatate iar carnea se patrunde.
Adaugati mustarul si smantana, tineti pe foc inca 2 minute si apoi presarati patrunjelul.
Serviti cu rosii coapte cu usturoi si cartofi gratinati.
5.956 vizualizări
608 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.