Piept de vită cu morcovi noi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de vită cu morcovi noi

Piept de vită cu morcovi noi

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,2 kg piept de vita, 1 lingura zahar, 2 legaturi morcovi tineri, 2 linguri ulei de floarea-soarelui, 4 cepe verzi, 30 g unt, 1 cub de supa de carne (de vaca) concentrata, 150 g smantana groasa, patrunjel verde, sare, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara zeama de carne, diluand cubul in 500 ml de apa clocotita. Se-ncing intr-o cratita uleiul si untul si se prajesc bucatile de carne la foc mic pana ce se rumenesc pe ambele parti. Se adauga ceapa curatata si taiata marunt, 200 ml de zeama de carne, sare si piper, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa o ora si jumatate. Se curata morcovii (se lasa putina verdeata la capete), se introduc (intregi) 5 minute intr-o oala cu apa (multa) sarata clocotita, se scurg, se pun in cratita cu carne, impreuna cu zaharul si se mai lasa sa fiarba inca 30 de minute. Cand mancarea este gata, se incorporeaza smantana si se presara patrunjelul verde tocat. Se gusta inca o data de sare si de piper si se serveste imediat.
1.693 vizualizări
650 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de morcovi cu napi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă cremă de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
18. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
20. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
21. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
23. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
27. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Vită cu ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
29. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.