Fusilli cu perişoare - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Fusilli cu perişoare

Fusilli cu perişoare

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cepe, 4 linguri ulei, 1 cutie rosii decojite (continut 800 g), 1 lingura patrunjel verde tocat, sare, piper, 400 g carne tocata, 1 lingurita oregano (uscat), 400 g macaroane spiralate (Fusilli), 2 linguri masline negre taiate felii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se toaca. Jumatate se caleste in uleiul incins. Se adauga rosiile cu zeama cu tot si patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza.
Se framanta carnea tocata cu ceapa cruda ramasa si cu oregano si se fac aproximativ 12 perisoare, care se rumenesc circa 8 minute in uleiul fierbinte. Spiralele se fierb “al dente” in apa cu sare.
Se introduc perisoarele si feliile de masline in sos, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc fierbinti cu spiralele bine scurse.
2.009 vizualizări
520 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Perişoare pe rondele de castravete (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Perişoare cu şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Perişoare cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.