File de peşte alb cu roşii la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » File de peşte alb cu roşii la cuptor

File de peşte alb cu roşii la cuptor

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 lamaie, 600 g filé de peste alb (salau, merluciu), sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi aromate (cimbru, rozmarin), 2 linguri ulei de masline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200ºC. Se spala lamaia si se taie felii. Pestele, spalat si zvantat, se presara cu sare si piper. Intr-o forma unsa se aseaza mai intai feliile de lamaie, peste ele pestele, apoi rosiile taiate rondele. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate, se stropeste cu ulei si se baga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Cand se scoate din cuptor, se mai pot presara - dupa gust - verdeturi proaspete.
Pestele astfel preparat se serveste cu franzela sau cartofi prajiti.
4.848 vizualizări
779 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
10. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
20. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
21. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
25. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.