Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate

Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun. Se fierbe fasolea 1/2 ora si se arunca prima apa. Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.
3.354 vizualizări
687 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.