Curcan la tavă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Curcan la tavă

Curcan la tavă

Ingrediente: Pentru 10 portii: 2,5 kg curcan, 100 ml ulei, 200 ml supa, 100 ml vin, sare, piper, boia, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curcanul se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge si se condimenteaza (cu sare, boia si piper). Se unge apoi cu ulei si se pune la cuptor, intr-o tava cu ulei si putina apa. Din timp in timp se stropeste cu sosul format. Spre sfirsitul inabusirii se stropeste pe toata suprafata cu vinul. Cind este gata rumenit, se scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Bucatile se asaza pe platou sau pe farfurii, cu garnituri alese dupa preferinta.
2.944 vizualizări
772 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.