Chifle umplute cu pastă de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Chifle umplute cu pastă de ficat

Chifle umplute cu pastă de ficat

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 chifle, 200 g pate de ficat, 100 g unt, 2 oua, 1 legatura marar, piper dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Miezul de la chifle se amesteca cu pasta de ficat, din conserva sau obtinuta din ficat fiert si trecut prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu untul si verdeata tocata marunt si piper dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor. Din compozitia de oua si unt se opreste o parte pentru a se unge capacele deasupra. Cind sint bine gratinate se scot din cuptor si se servesc calde.
3.377 vizualizări
845 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
26. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
27. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
28. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.