Cartofi la tigaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Cartofi la tigaie

Cartofi la tigaie

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg cartofi fierti (din ziua precedenta, nu prea moi), sare, 30 g unt topit, 2 linguri lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe razatoarea mare si se sareaza. Se pune untul sa se topeasca intr-o tigaie mare de teflon si se adauga cartofii. Se apasa cu paleta pana ce se leaga, ca o placinta rotunda. Se stropesc cu lapte, se acopera tigaia si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit, circa 30 de minute. Daca e nevoie, se intorc si pe partea cealalta, important este sa fie frumos rumeniti. Cand placinta e aproape gata, se ia capacul ca sa ramana crocanta. Se poate servi langa friptura, cu castraveti murati, salata verde sau hrean ras.
2.554 vizualizări
705 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.