Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi la tigaie
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg cartofi fierti (din ziua precedenta, nu prea moi), sare, 30 g unt topit, 2 linguri lapte.

Mod de preparare: Se curata cartofii, se dau pe razatoarea mare si se sareaza. Se pune untul sa se topeasca intr-o tigaie mare de teflon si se adauga cartofii. Se apasa cu paleta pana ce se leaga, ca o placinta rotunda. Se stropesc cu lapte, se acopera tigaia si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit, circa 30 de minute. Daca e nevoie, se intorc si pe partea cealalta, important este sa fie frumos rumeniti. Cand placinta e aproape gata, se ia capacul ca sa ramana crocanta. Se poate servi langa friptura, cu castraveti murati, salata verde sau hrean ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.