Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.775 vizualizări
1.326 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
12. Omletă indiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
14. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Cuiburi de macaroane cu somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pâine cu mac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
22. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Manga Thai (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.