Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.241 vizualizări
1.145 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Creier în aspic (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cornuri cu anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Îngheţată prăjită (Dulciuri > Îngheţate)
10. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
11. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Jumări cu vinete umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cozonac argeşean (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
21. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
23. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Căpşuni cu cremă de vanilie (Dulciuri > Creme)
27. Sos a la grec (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.