Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.539 vizualizări
1.241 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Cremă de castane (Dulciuri > Creme)
4. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
8. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
9. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
10. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume)
22. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.