Telemea pane cu garnitură de ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Telemea pane cu garnitură de ceapă

Telemea pane cu garnitură de ceapă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Telemeaua pane: 50 g nuci macinate, 50 g cascaval (sau parmezan) ras, o lingurita cimbru uscat, un ou, 4 felii de branza telemea (a 100 g fiecare), 4 linguri ulei.
Garnitura: 250 g ceapa, 4 linguri ulei de masline, 2 linguri zahar, 100 ml otet, 200 ml vin rosu, o foaie de dafin, 3 crengute cimbru, sare, piper, o para.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se caleste in ulei, pana ce devine sticloasa.
Se presara deasupra zahar si se lasa sa se caramelizeze.
Se adauga vinul rosu, otetul, foaia de dafin si cimbrul si se lasa sa fiarba la foc potrivit (fara capac) 20 de minute. Se sareaza si se pipereaza (puternic).
Se spala para, se taie in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si apoi se taie felii mai groase.
Se introduce in cratita cu ceapa caramelizata, se lasa sa mai dea intr-un clocot si se pune deoparte sa se raceasca.
Se amesteca intr-o farfurie nucile cu parmezanul si cimbrul uscat. In alta, se bate bine oul cu piper.
Se dau feliile de branza mai intai prin ou, pe urma prin amestecul de nuci + parmezan si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc cu garnitura de ceapa caramelizata in sos de vin si otet.
4.451 vizualizări
456 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
14. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
15. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
16. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
17. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
20. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
21. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
22. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
24. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.