Supă de sfeclă roşie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de sfeclă roşie

Supă de sfeclă roşie

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g sfecla rosie (mai mica si nelemnoasa), 1/2 fir de praz, 2 catei de usturoi, 200 ml smantana, 1 l apa fiarta cu concentrat de pasare (Knorr), 2 foi de dafin, sare, piper macinat proaspat, 1-2 linguri de mustar iute, 2-3 linguri otet de mere, 1/2 mar, 1 ceapa verde, 1/2 lamaie, 1/2 lingurita boabe de mustar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata sfecla de coaja, prazul de prima pielita si de mustati, usturoiul de foite. Se taie toate marunt.
Se fierbe apa cu concentratul de pasare si cele doua foi de dafin. Se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba la foc mijlociu, 20 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza supa cu legumele prin mixer sau sita.
Intr-un castron, se amesteca mustarul cu sarea, piperul si otetul, apoi se adauga smantana si supa de sfecla. Marul se curata de coaja si se taie felii subtiri, la fel si ceapa. Se stropesc cu sucul stors de lamaie si se presara, impreuna cu boabele de mustar, peste supa.
1.701 vizualizări
655 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.