Supă de legume cu busuioc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de legume cu busuioc

Supă de legume cu busuioc

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 cartofi, 2 morcovi, 2 dovlecei, 125 g fasole verde (congelata), 1 radacina mica de telina, 2 rosii, 2 cepe (de preferinta rosii), 2 catei de usturoi, 6 fire de busuioc, 4 fire de patrunjel verde, 50 g cascaval ras (uscat), 5 linguri ulei de masline, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curatati cartofii, morcovii si telina, taiati-le cubulete (ceva mai mari) si puneti-le deoparte.
Spalati dovleceii si taiati-i felii, alegeti fasolea, opariti rosiile, indepartati pielita si semintele (prin presare) si taiati-le bucatele. Pastrati un fir de busuioc si unul de patrunjel pentru ornat si taiati restul cu foarfeca.
Incingeti intr-o oala doua linguri de ulei si caliti ceapa si usturoiul curatate si tocate marunt, pana ce devin sticloase.
Adaugati cartofii, morcovii si telina, amestecati, sarati, piperati, acoperiti-le cu apa si lasati-le sa fiarba 15 minute.
Incorporati feliile de dovlecel, fasolea verde taiata bucati si rosiile si fierbeti-le inca 10 minute, dupa care adaugati busuiocul si patrunjelul.
Incalziti o supiera, puneti in ea cascavalul impreuna cu uleiul ramas, amestecati-le bine, turnati apoi supa si decorati-o cu frunzulitele de busuioc si patrunjel.
Serviti-o fierbinte, cu paine de vatra prajita.
1.897 vizualizări
290 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.