Varză de China la tigaie - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Varză de China la tigaie

Varză de China la tigaie

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 100 g slanina, 4 linguri ulei de soia, 400 g carne tocata mixta, 2 cepe mici, 500 g varza China, 800 g germeni de soia, din conserva, 150 ml vin alb sec, 150 g ketchup picant, 300 ml supa de vita, 6 lingurite otet de fructe, sare, piper negru macinat, 1 lingurita concentrat de legume, un varf de cutit de zahar, 4 lingurite sos de soia, 2 lingurite usturoui verde tocat.

Mod de preparare: Slanina se taie cubulete. Uleiul se pune la incins in tigaie si se prajeste slanina si carnea tocata. Ceapa se taie marunt, se amesteca cu carnea si se caleste putin. Se toarna in tigaie putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 min, la foc mic.
La sfarsit se ia capacul si se lasa sa se evapore apa.
Intre timp se taie varza fasii subtiri. Germenii de soia se lasa sa se scurga si impreuna cu varza se amesteca cu carnea tocata.
Deasupra se toarna vinul alb, ketchupul, supa si otetul. Se amesteca totul bine si se mai da un clocot. Se condimenteaza cu concentrat de legume si sos de soia.
Inainte de servire, se presara cu usturoi verde.
4.915 vizualizări
821 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Crap prăjit cu zeamă de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Clătite de post (Dulciuri > Clătite)
5. Tort Flavia (Dulciuri > Torturi)
6. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
10. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Gâscă la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de sparanghel (Salate > Salate de legume)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cartofi la cuptor cu ienupăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
24. Varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tochitură măcelărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
27. Supă de legume cu varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ruladă economică cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.