Tort de mac din Hajdusag - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Tort de mac din Hajdusag

Tort de mac din Hajdusag

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 150 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 150 g mac, 150 g unt, coaja de la o jumatate de lamaie, gem de piersici, 80 g ciocolata de menaj.

Mod de preparare: Untul cu o treime din zahar se freaca spuma si se amesteca bine cu galbenusurile. Se adauga nuca si macul macinate si coaja de la lamaie. Zaharul ramas si albusuri se bat spuma tare si se incorporeaza cu grija in compozitia de mai sus. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc mic aproape o ora, se scoate din forma, cand s-a racit se taie in trei-patru foi si se umple cu gem de piersici. Se decoreaza cu ciocolata rasa.
6.594 vizualizări
945 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Omletă cu macrouri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de macrou cu acrituri (Salate > Salate cu peşte)
4. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
5. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Plăcintă cu macaroane (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tort necopt cu mandarine (Dulciuri > Torturi)
11. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci)
13. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
17. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
20. Îngheţată din sucuri de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
21. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Tort şarlotă de fructe (Dulciuri > Torturi)
23. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
24. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
25. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tort Doboş cu cacao (Dulciuri > Torturi)
28. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
30. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.