Tort de mac din Hajdusag - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Tort de mac din Hajdusag

Tort de mac din Hajdusag

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 150 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 150 g mac, 150 g unt, coaja de la o jumatate de lamaie, gem de piersici, 80 g ciocolata de menaj.

Mod de preparare: Untul cu o treime din zahar se freaca spuma si se amesteca bine cu galbenusurile. Se adauga nuca si macul macinate si coaja de la lamaie. Zaharul ramas si albusuri se bat spuma tare si se incorporeaza cu grija in compozitia de mai sus. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc mic aproape o ora, se scoate din forma, cand s-a racit se taie in trei-patru foi si se umple cu gem de piersici. Se decoreaza cu ciocolata rasa.
7.053 vizualizări
1.074 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tort special (Dulciuri > Torturi)
4. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Tort caramel (Dulciuri > Torturi)
6. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Tort ieftin (II) (Dulciuri > Torturi)
8. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tort Tiramisu cu cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
11. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
14. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi)
15. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Tort de portocale cu rom şi pişcoturi (Dulciuri > Torturi)
17. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Macaroane cu brânză de vacă şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Tort de ciocolată cu biscuţi de cacao (Dulciuri > Torturi)
21. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
24. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
27. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.